Anita Neve Galerie


Kerkgracht 85-C 1354 AH Almere
06-55 86 39 25 Klik om te bellen

Over Anita Neve Galerie

Anita Neve Galerie is dé plek voor Almere, Het Gooi en omgeving waar u zich kunt laven aan hoogwaardige fotografische kunst en al het werk vanzelfsprekend ook te koop is. U bent iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van harte welkom in de galerie. Daarnaast zijn wij ook op afspraak geopend. Schroom dus niet om even contact met ons op te nemen, wij zijn u graag ter wille.

De galerie is gespecialiseerd in toegankelijke fine art fotografie en biedt afgestudeerden van de Nederlandse kunst- en fotografieopleidingen en andere geselecteerde talenten een portal voor het tonen van hun werk.

Wij geloven in service en vriendelijkheid en willen graag die iedereen zich welkom voelt. We geven u professioneel advies en bovendien kunnen wij de werken van uw keuze geheel vrijblijvend bij u thuis tonen. Bij aankoop wordt het werk persoonlijk bezorgd en in samenspraak met u opgehangen.?

Ook kunt u bij ons uw zoekvraag neerleggen. Bent u op zoek naar een werk dat bij (een specifiek) deel van uw interieur moet passen of naar een werk in een bepaalde stijl of van een bepaalde fotograaf, kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke Kunstkoop regeling waar u gebruik van kunt maken.

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren wij de Zaterdag Kunstborrel. U bent welkom in de galerie om vanaf 16.00 uur onder het genot van een zelfbekostigd glaasje een goed gesprek te voeren over kunst, fotografie, kwaliteit van leven en wat er verder toe doet in de wereld. Vaak nodigen wij een van onze exposerende fotografen dan uit om over zijn of haar werk te komen vertellen of organiseren wij een wijnproeverij of ander interessant evenement op schaal.

De entree is vanzelfsprekend gratis. Vanaf de A1 rijdt u in 5 minuten via de Gooimeerdijk naar het pittoreske Almere-Haven, waar u in de buurt van de galerie bovendien een assortiment fijne specialiteitenzaken vindt. Ook parkeren is geheel gratis in het centrum van Almere-Haven.

We onderhouden warme contacten met Arti et Amiciteae aan het Rokin in Amsterdam, waar de illustere Aloys Ginjaar regelmatig zijn fotografenavonden organiseert. Ook kunt u ons vinden op de bijeenkomsten van Photo020, waarvoor eigenaresse Anita Neve af en toe portfolio's van fotografen mag reviewen. Bovendien zijn wij verbonden aan branchevereniging voor fotografen Dupho en onderschrijven wij de belangen van fotografen die behartigd worden door Pictoright. Bovendien voelen wij ons verbonden met de Fotovakschool Amsterdam en zoeken we hier, maar ook op andere kunstacademies en -opleidingen naar nieuw talent.

Je zou dus kunnen zeggen dat we uitstekend geïnformeerd zijn over de stand van zaken op het gebied van fotografie in Nederland. Bent u dus op zoek naar een specifiek werk; schakel ons in. Als u zich opgeeft voor onze mailinglist, houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de galerie. Ook hoort u dan als eerste welke fotografen wanneer bij ons komen exposeren.

Heel graag tot ziens!

Anita Neve Galerie in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Fotografie
Interieur
Kunstboeken
Landschappen
Metalen wanddecoratie
Portretten
Ruimtelijk werk
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Anita Neve Galerie


Kerkgracht 85-C 1354 AH Almere
06-55 86 39 25 Klik om te bellen