Art de Guerison


Nieuweweg 41b 1251 LH Laren
0633042842 Klik om te bellen

Over Art de Guerison

Hierbij wil ik graag onze Art Showroom “Art de Guérison” onder uw aandacht brengen. Ons doel is om positieve en helende energie in uw huis te brengen door middel van onze kunstwerken. Al deze kunstwerken zijn door mij ontworpen volgens een geheel eigen stijl en unieke methodologie gebaseerd op een specifieke levensfilosofie waarin positieve energie en vibraties centraal staan. Wij presenteren een steeds wisselende collectie kunstwerken bestaande uit moderne, abstracte en figuratieve objecten zoals schilderijen, keramische sculpturen, kunstfotografie en spirituele karikatuur tekeningen.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • wij kunnen samen met u in onze showroom een kunstwerk uitzoeken dat perfect bij u past. De uiteindelijke keuze maakt u zelf op basis van de energie die van het kunstwerk uitgaat.
  • wij kunnen voor u een kunstwerk “op maat” maken aan de hand van uw specifieke wensen betreffende kleur en afmeting. Indien gewenst kunt u in ons atelier aan de totstandkoming van het kunstwerk meewerken.
  • wij kunnen voor uzelf of voor een geliefde aan spirituele karikatuur tekening maken op basis van een beeltenis. Leuk als origineel (kerst)geschenk.
  • u kunt aan een art healing sessie deelnemen om met uw persoonlijke energie en de nieuwe aard energie in balans te komen. Tijdens de sessie creëert uzelf een kunstwerk op basis van persoonlijke vibraties en energiestromen. Dit kunstwerk zal u bijstand in de toekomst. 

Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten voor een persoonlijk gesprek.


Met vriendelijke groeten,

Ekaterina Veldkamp

Kunstenares en oprichtster

Soorten kunst

Beelden
Fotografie
Healing sessies
Interieur
Keramiek
Schilderijen

Onze locatie

Art de Guerison


Nieuweweg 41b 1251 LH Laren
0633042842 Klik om te bellen