Art-Point


Stroet 63 1744 GK Sint Maarten
0224551555 Klik om te bellen

Over Art-Point

GALERIE ART-POINT is een initiatief van beeldend kunstenaar Peter IJsseldijk. Zelf maakt hij bronzen beelden, tekeningen en schilderijen. Daarnaast wordt werk getoond van jonge en gevestigde kunstenaars waarbij is gekozen voor diversiteit en het bijeenbrengen van verschillende disciplines. Het is daarom altijd bijzonder om de galerie te bezoeken, juist vanwege die afwisseling. Zo is er keramiek, schilderijen van uiteenlopende aard, tekeningen, stenen beelden, bronzen, assemblages en nog veel meer. U vindt op 100 vierkante meter kunst binnen, en daarnaast staan er beelden in de tuin.
KUNSTENAARS. Samen worden zowel binnen als buiten zo’n 80 kunstwerken, van 7 kunstenaars, geëxposeerd, die u kunt komen bekijken en bewonderen.
WELKOM. De galerie is geopend tussen 13 en 17 uur op vrijdagen en zaterdagen. Er is ook de mogelijkheid voor een privé bezoek. Dat betekent dat het mogelijk is om de galerie even helemaal voor jezelf te hebben. Je krijgt dan de exclusieve aandacht die je al verdiende. Wil je er zeker van zijn dat je de galerie in alle rust kan bezoeken, bel dan voor een afspraak.

Ik kijk er naar uit om u met alle plezier te ontvangen.

Tot ziens in mijn galerie,

Peter

Foto's

galerie Art-Point

Art-Point in het kort

Soorten kunst

Beelden
Grafiek
Keramiek
Portretten
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Art-Point


Stroet 63 1744 GK Sint Maarten
0224551555 Klik om te bellen