Arteaux Art & Design


Sint-Pieterstraat 28 6211 JN Maastricht
+31 (0)43 326 04 90 Klik om te bellen

Over Arteaux Art & Design

Arteaux Art & Design is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en creëren van bijzondere en betaalbare kunst- en design objecten. Door een nauwe samenwerking tussen kunstenaars, ontwerpers en kunstateliers komen de werken van Arteaux Art & Design tot stand. Een deel van de objecten wordt direct van kunstenaars aangekocht, een ander deel wordt in samenwerking met designers ontworpen. Door deze intensieve samenwerking lukt het Arteaux om een bijzondere, maar relatief betaalbare, collectie sculpturen, schilderijen en designmeubelen aan te bieden in haar galerie, op exposities en op nationale-en internationale vakbeurzen.

Arteaux Gallery
Arteaux Art & Design heeft een eigen galerie in Maastricht. In de kunstgalerie wordt een deel van onze eigen collectie tentoongesteld verrijkt met een bijzondere collectiekunst & design objecten van gerenommeerde ateliers en merken. De galerie is gelegen aan de rand van het centrum, midden in de historische stadswijk het Jekerkwartier, ook wel het quartier-Latin van Maastricht genoemd. In de galerie worden doorlopend thema exposities gehouden, daarnaast kunt u continue genieten van een collectie moderne schilderijen, sculpturen, kunstglaswerk en nog veel meer moois.
 

Arteaux Studio
Arteaux Art & Design ontwerpt een deel van haar collectie zelf vanuit de Arteaux Studio. Inventing, designing, en creating zijn de kerneigenschappen voor deze activiteit. Naast het ontwerpen van een eigen collectie worden vanuit deze activiteit ook kunst opdrachten voor particulieren, bedrijven, instanties en overheden. Dit alles wordt vervaardigd in samenwerking met het brede netwerk van kunstenaars, designers en ateliers van Arteaux Art & Design. De keuze van een ontwerp, de materiaalkeuze, de grootte, binnen- of buitengebruik, veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Kunstenaars die geïnteresseerd zijn in de samenwerkingsmogelijkheden met ons zijn van harte welkom!

Arteaux Art & Design in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Design
Glaswerk
Interieur
Keramiek
Landschappen
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Arteaux Art & Design


Sint-Pieterstraat 28 6211 JN Maastricht
+31 (0)43 326 04 90 Klik om te bellen