ArtEtc


Brinklaan 18c 1404 ET Bussum
0610684062 Klik om te bellen

Over ArtEtc

Art Etc. de leukste kunstwinkel in het Gooi
 
 
Art Etc. heeft een unieke en zeer betaalbare moderne kunstcollectie van internationaal befaamde kunstenaars. Naast o.a. urban- en street-art, is pop-art en Cobra-gerelateerde kunst bij ons te vinden. Maar ook sport gerelateerde kunstwerken zijn in onze collectie aanwezig.
 
Onze kunst is voor iedereen betaalbaar. Van kleine tot grote werken en van schilderijen tot grafiek. De missie van Art Etcetera is kunst meer onder de mensen te brengen en ze deelgenoot te maken van de verandering die kunst teweeg kan brengen in onze woon- en werkomgeving. Onze kunstcollectie wordt op een zo betaalbaar mogelijke wijze ingezet. Naast kunstadvies kunt u ons ook voor kunstbemiddeling bij aan- of verkoop of een zoekopdracht inschakelen.

Kopen, huurkoop of huren van kunst
Bij Art Etcetera kunnen kunstwerken worden gehuurd of aangeschaft. Afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en budget kunnen wij geheel vrijblijvend een voorstel maken. Met onze Kunst-Service kunnen we de kunst in foto's van uw woon- of werkomgeving 'Photoshoppen.' Dit geeft een goede indruk van het uiteindelijk resultaat. Uiteraard komen we graag bij u langs voor een advies op maat.
Kijk op onze website meer dan 700 kunstwerken van ruim 100 verschillende kunstenaars: www.artetc.nl
 
Bezoek onze kunst galerie aan de Brinklaan 18c (vlakbij het Filmhuis) in Bussum tijdens kantooruren of maak een afspraak: 0610684062

Video

Foto's

ArtEtc in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Design
Grafiek
Keramiek
Kunstboeken
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Tekeningen

Kunstuitleen

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Kies uniek kunst kado

Je zoekt een kado voor iemand die alles al heeft? Een echt bijzonder geschenk is een kunstcadeau! Bij ArtEtc.nl, Brinklaan 18 c in Bussum, is grote collectie betaalb...

Onze locatie

Logo ArtEtc

ArtEtc

ArtEtc


Brinklaan 18c 1404 ET Bussum
0610684062 Klik om te bellen