Unieke combinatie van kunstexpositie en intieme toneelvoorstelling

Vanaf 22 maart is in Galerie de Tuinkamer in Hoofddorp de expositie Kunst ! te zien, met werk van Henk Winkelman (Beelden en Reliëfs), Hanneke Rijks (Kunst met hout), en Joke Janssen (beelden en fotografie).  

Galerie de Tuinkamer is een bijzondere, laagdrempelige plek waar je vrij kan binnenlopen en rondkijken. De Tuinkamer is een prettige locatie om gasten mee naar toe te nemen.  Het is een  galerie en beeldentuin waar je in een gezellige, ongedwongen sfeer van de kunst kan genieten en door middel van korte filmpjes kan kennismaken met de kunstenaars.   Vier keer per jaar is er een wisselende expositie. Tijdens de exposities organiseren Piet en Els  regelmatig “tuinkamer-” concerten.

En op 18 mei is de expositie KUNST ! het decor van een intieme tuinkamervoorstelling door theaterstichting De Blauwe Feniks met de internationaal bekende tragi-komedie KUNST van Yasmina Reza

Zowel bij de kunstexpositie als bij de toneelvoorstelling speelt de kleur wit een belangrijke rol. Omdat kleur afleidt van de vorm maakt Henk Winkelman uitsluitend reliefs in wit en in de toneelvoorstelling draait alles om een heel duur wit schilderij. Is het helemaal wit of is het een witte achtergrond met een heel scala aan grijstinten?

Op March 4, 2019