sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikel afbeelding

'Zien voorbij de buitenkant'

'Zien voorbij de buitenkant'

Galerie DNA biedt in haar nieuwste expositie ruimte aan de kleurrijke en intuitieve schilderijen van Ank Stegenga. Ank gaat in haar abstracte werk al experimenterend op zoek naar de essentie van het beeld dat haar voor ogen staat. Haar inspiratie haalt zij uit verhalen, gedichten, haar eigen natuur en de natuur om ons heen. Gebruik makend van een diversiteit aan materialen zoals olie- en acrylverf, krijt, inkt, potlood en houtskool in combinatie met vulmiddelen, creëert zij mysterieuze, organische voorstellingen. Haar werk nodigt uit tot het maken van een visuele reis door de verschillende lagen van kleurnuances, licht/donker contrasten en opgebrachte structuren. Explosies van kleur worden afgewisseld door verstilde, haast transparante voorstellingen die aan ongekende landschappen en sterrenstelsels doen denken.

Haar werk is te zien in combinatie met de beelden van galeriehouders Anneke Mensink, Diana Joseph en vaste exposant Noëlla Moen.

Speciaal voor de feestelijke decembermaand worden er ook kleinere en aantrekkelijk geprijsde kunstwerken geëxposeerd. Zeer geschikt om cadeau te geven!

Van 3 december 2020 tot en met 9 januari 2021 zijn bezoekers van harte welkom om deze sfeervolle expositie vrijblijvend te bekijken bij:

galerie DNA, Golstraat 9 te Deventer (www.galeriedna.nl).

Open op do. t/m za. 12.00 – 16.00 uur en alle (koop)zondagen in december + 3 januari 2021

Op December 1, 2020