Kies uniek kunst kado

Je zoekt een kado voor iemand die alles al heeft? Een echt bijzonder geschenk is een kunstcadeau! Bij ArtEtc.nl, Brinklaan 18 c in Bussum, is grote collectie betaalbare en bijzondere kunstwerken en design artikelen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een ingelijste print, lithografie of zeefdruk. Een leuk kunst kado koop je al vanaf enkele tientjes. Maar er is meer, kies bijvoorbeeld voor een kunstboek, design onderzetters, een fraai bord, fruitschaal, kopjes, horloges die door kunstenaars zijn ontworpen, kortom er is teveel om op te noemen. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken, geef dan een kunstcadeaubon. Deze kadobonnen zijn er in bedragen van 25, 50 en 100 Euro. Ook zeer geschikt als relatie- of jubileumgeschenk.

Alles is ook direct in onze webshop te bestellen en te betalen, dan zorgen wij voor de bezorging.

Extra kunst-service:

Een keuze maken is lasting, ArtEtc kan helpen een mooi en passend kunstwerk te vinden.

De kunst collectie kunnen we in de galerie, maar ook virtueel met je doornemen, door een selectie te maken en natuurlijk kunnen we een kunstadvies verzorgen.

ArtEtc. kan de selectie van kunstwerken in jou woon- of werkomgeving ‘photoshoppen.’ Dit geeft een goede indruk van het uiteindelijke resultaat en onze klanten zijn superblij met onze Kunst-Service.

Met kunst zit je altijd goed.

Op December 18, 2020