Lets Meet Again 9-12 september de Grote Kerk Naarden Vesting

 •  Let's Meet Again in de Grote Kerk - Naarden Vesting   Na ruim anderhalf jaar "pauze" verheugt het ons je weer te kunnen uitnodigen voor een beursbezoek! 

  LET'S MEET AGAIN IN NAARDEN

  Van 9 t/m 12 september staan wij tezamen met een select gezelschap van high-end deelnemers weer in de Grote Kerk Naarden om hernieuwd “live” contact met je te hebben. Na de bizarre “lockdown” van dit voorjaar zijn wij allemaal “Back in Business” en ontvangen je graag op deze vertrouwde locatie in Naarden-Vesting. Gedurende 4 dagen is een breed aanbod van Art, Jewels & More in de Grote Kerk Naarden gepresenteerd met een selectie van onze beste exposanten.

  Als goede relatie van Gallery McSorley nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan dit bijzondere LETS MEET AGAIN - event. Via onderstaand aanvraagformulier kan je een persoonlijke uitnodiging aanvragen. Deze digitale uitnodiging sturen wij je dan via de e-mail toe en geeft recht op gratis entree voor 2 personen.  https://interevent.org/app/uploads/sites/7/2021/07/LMA2021-GalerieMcSorley.pdf
  Een veilig bezoek met het Coronatoegangsbewijs: Wij zijn blij je tijdens “LET’S MEET AGAIN” in Naarden te mogen verwelkomen. Om extra veiligheid voor alle bezoekers en exposanten te realiseren vragen wij je om naast de uitnodiging ook een Coronatoegangsbewijs te tonen (bewijs van vaccinatie/testen/herstel). Dit kan makkelijk via een QR-code in de Corona CheckApp. Door deze extra maatregel willen wij een optimale gemoedelijke sfeer in de Grote Kerk bereiken die helemaal bij het thema “Let’s Meet Again” past. Via www.letsmeetagain.nl vind je alle informatie om je goed voorbereiden op een veilig bezoek aan “LET’S MEET AGAIN”.

  AANMELDINGSFORMULIER DIGITALE UITNODIGING Ondergetekende wil graag een digitale uitnodiging ontvangen voor een bezoek aan LET'S MEET AGAIN 2021.
  AANMELDINGSFORMULIER DIGITALE UITNODIGING Ondergetekende wil graag een digitale uitnodiging ontvangen voor een bezoek aan LET'S MEET AGAIN 2021. Firmanaam Gallery McSorley Adres Zuidereinde 124 Postcode & plaats 1243 KL'S-GRAVELAND Telefoonnummer 0613786779 Contactpersoon D. McSorley Website www.gallerymcsorley.com E-mailadres  fineart@gallerymcsorley.com  Mari Mészáros, EmptinessLocked-Down, Reflection, fused glas Mészáros' glassculpturen voorop de muur zijn te zien tijdens de Lets Meet Again 9 t/m 12 september in Naarden Vesting, Grote Kerk    Mari Mészáros over haar glazen kunstwerk. “Ik maak het van glas, een materiaal dat breekbaar is als de mens en sterk als de mensheid.”  Mészáros glasbeelden is veel verzameld door particulieren en opgenomen in musea in Europa en in de VS.
   

  25e KunstRonde 18 en 19 september 11.00 - 17.30 uur

  de beste Kunst Route van de Benelux  Tijdens dit weekend is het werk van 24 kunstenaars en twee galeries te bezichtigen.

  KunstRonde Vecht & Plassen viert haar 5e lustrum

  met een aantal EXTRA evenementen:

  twee overzichtstentoonstellingen tijdens het KunstRonde-weekend:Fort Nieuwersluis – Rijksstraatweg 7B - waar dan ook de reizende panelen staan - 
  & expositie Ottenhome - Zuwe 20, 1241 NC Kortenhoef, langs de N201 

  De route van september 2021 kunt u van te voren zien op /www.kunstronde.nl/ronde-2> https://www.kunstronde.nl/ronde-2
    Gallery McSorley is open in het weekend, behalve tijdens kunstbeurzen. Op afspraak is een privébezoek mogelijk, zodat u in alle rust èn op elk gewenst moment alles in de galerie kunt bekijken. Gallery McSorley biedt gratis thuisbrengservice en op zicht consignatie: wanneer u iets naar uw smaak op onze site heeft gezien, kom ik het werk bij u thuis op zicht brengen. Kunstwerken uit de collectie van Gallery McSorley kunt u 24/7 online bekijken.   Plan hier uw bezoek     Gallery McSorley-Gooilust; open zaterdag en zondag 12-18 uur en op afspraak  
  Tel. +31 06-13786779 | www.gallerymcsorley.com | fineart@gallerymcsorley.com   
  Zuidereinde 124 -1243 KL  ‘s-Graveland NH, Nederland 


 

Op August 30, 2021