Atelier Jan Peter Art


Moreelselaan 62a 5643 RP Eindhoven
06 48561988 Klik om te bellen

Vrijblijvende gratis proefplaatsing
Wisselende collectie van diverse kunstenaars
Veel klein werk om kado te geven of zelf te houden

Over Atelier Jan Peter Art

Ik ben schilder,dat heb ik niet besloten maar dat bleek ik te zijn.Dus heb ik er maar het beste van gemaakt.Kunstenaars hebben in het algemeen geen gecompliceerd wereldbeeld.Dat spreekt me wel aan.

Je neemt het leven per dag,per uur,per minuut...kijkt niet terug en niet vooruit als je voor een leeg doek staat,voor je ogen ontstaat een beeld dat alleen aan jou toebehoort.Ik zet de kleuren tegen elkaar aan en de figuren nemen als vanzelf hun plaats in.Ik schilder uit ontroering.Wat mij altijd verbaast is dat de betekenis van mijn werk me pas duidelijk wordt als het af is.Ik heb geen standpunt vooraf nodig om een goed schilderij te maken.

Zo ook in dit schilderij.Ik spreid mijn armen en laat alles tot mij komen.Onbevangen omhels ik het leven terwijl de wereld in een gouden vuurwerk uiteenspat.

Daardoor voel ik mij een gefortuneerd mens..ik ben nog een van de weinigen die ontsnapt is aan het geweld van de informatie samenleving.Als ik al iets te zeggen heb met mijn werk is het misschien dit:

Leef intuitief. Laat je geest leiden door schoonheid,compassie en bewogenheid.Laat het leven over jouw beslissen en niet andersom.

Foto's

Atelier Jan Peter Art in het kort

Soorten kunst

Beelden
Grafiek
Kunstboeken
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen
Theater, muziek, dans

Kunstuitleen

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Atelier Jan Peter Art


Moreelselaan 62a 5643 RP Eindhoven
06 48561988 Klik om te bellen