Atelier Noordzeekunst


Rustenburgerweg 80 1703 RZ Heerhugowaard
0630677569 Klik om te bellen

Over Atelier Noordzeekunst

Laten we de wereld een beetje mooier achterlaten dan dat we haar hebben aangetroffen.

Ik doe dat door onder andere zwerfafval op te ruimen van het strand. Zo kan het niet terug de zeeën en oceanen in stromen, waar de dieren er in stikken of verstrikt in raken. Van dat afval, dat de zee aan laat spoelen op de stranden en spullen die mensen achterlaten na een dagje gezellig op het strand, maak ik iets anders, iets nieuws, iets vrolijks.

Van zwerfafval en plastic soep word ik ontzettend boos, moedeloos en verdrietig, maar van mijn creaties, gemaakt van herwonnen hout/ drijfhout, samen met dopjes, kroonkurken, visserstouw en tal van andere vondsten, word ik ontzettend blij. En jij waarschijnlijk ook. Je bent niet de enige.

Al jaren hoor ik van mensen dat ze zo vrolijk worden van mijn creaties van noordzeekunst.nl en dat is precies wat ik graag wil. Dat je kunt genieten van mijn creaties, wat niets anders is dan aangespoelde plastic soep en drijfhout, maar anders gecomponeerd, anders gerangschikt en anders  ernaar gekeken. Omdenken – omkijken. Misschien bevat jouw favoriete kunstwerk geen plastic, maar ik kan je verzekeren dat er bij het jutten van de onderdelen van jouw leukste creatie, een bolderkar niet alleen gevuld met hout, maar ook met touw en plastic (touw, doppen, schepjes, zonnebrillen, kapotte stukken niet te herleiden plastic) het strand af is gegaan.

Zo hou ik het strand schoon en zorg ik op mijn eigen manier een beetje voor moeder aarde en hoop ik dat ik mensen bewust kan maken ook goed voor onze omgeving te zorgen. Want ook dit is iets dat we het beste samen kunnen doen: maak de wereld een mooie, schone en gezonde plek voor iedereen.

Atelier Noordzeekunst in het kort

Soorten kunst

Recycle art gemaakt van gejutte spullen

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Atelier Noordzeekunst


Rustenburgerweg 80 1703 RZ Heerhugowaard
0630677569 Klik om te bellen