Atelier Verfstreken


Van Boetzelaerstraat 9a 2406 BC Alphen aan den Rijn
06 - 20145126 Klik om te bellen

Over Atelier Verfstreken

Bij Atelier Verfstreken worden mensen met een beeldend talent en een verstandelijke beperking gestimuleerd om hun artistieke talenten te ontwikkelen, onder professionele begeleiding. Iedere kunstenaar is te herkennen aan zijn eigen handschrift. Zij tekenen en schilderen met verschillende materialen zoals houtskool, acryl of aquarel of maken keramiek. Naast de werkzaamheden voor het atelier en de galerie kunstuitleen en kunst cadeauwinkel organiseert Atelier Verfstreken exposities, kunstprojecten en workshops en werkt in opdracht voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Kunst kopen en huren:
De kunstenaars van Verfstreken maken originele en unieke kunstwerken. Ook kunt u een kunstwerk naar uw persoonlijke wensen laten maken. Leuk voor het inrichten van een bedrijfspand of als relatiegeschenk.

In de galerie-kunstuitleen kunt u kunst lenen. U zoekt een schilderij of ander kunstwerk uit, dat u kunt huren vanaf € 15,- per kwartaal. U kunt ten alle tijden werken wisselen of kopen en er geldt geen maximaal huurtermijn. U betaalt geen inschrijfgeld.

Denkt u erover om kunst te kopen of te huren of wilt u een expositie laten organiseren, neem dan vrijblijvend contact op via verfstreken@ipsedebruggen.nl of bezoek het atelier of de galerie-kunstuitleen.

Atelier Verfstreken in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Beeldend, audio
Keramiek
Landschappen
Outsider Art
Portretten
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen

Kunstuitleen

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Atelier Verfstreken


Van Boetzelaerstraat 9a 2406 BC Alphen aan den Rijn
06 - 20145126 Klik om te bellen