Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie


Fluitersweg 34 7345 BK Wenum Wiesel
0615211212 Klik om te bellen

Over Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie

Barbs Beeldentuin-Atelier-Galerie is een kleine beeldentuin met eigen creaties van kunstenares Barbara Pijnappel. Ze maakt al meer dan 35 jaar haar unieke beelden in brons, steen en keramiek. Tevens zijn er tekeningen en schilderijen in verschillende technieken.

De stijl van haar werk is divers. Het kan figuratief zijn en abstract en soms kan het neigen naar organisch en/of surrealistisch. De laatste jaren kwam inspiratie voor organisch/abstracte beelden in verschillende steensoorten o.a. albast, diverse marmers, serpentijn, Belgisch hardsteen, graniet.

Ze maakt vrij werk en opdrachten. Ze geeft workshops speksteen en boetseren bij Barb's Beeldentuin-Atelier en groepsworkshops. En een cursus boetseren in Apeldoorns kunst- en cultuurcentrum Gigant. Ze exposeert in binnen- en buitenland o.a. bij gastronomische restaurants, beeldentuinen, galeries, musea en online.

Barb's Beeldentuin is te bezoeken op afspraak of tijdens open middagen. De ‘wilde’ tuin is gevarieerd ingericht en beplant met verschillende heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + groenten. Achterin de tuin is haar beeldhouwplek + voor workshops speksteen als het buiten kan. Het is een diertjes vriendelijke tuin, er is een vijver met planten, kikkers, zelfs een salamander gespot en andere waterbeestjes. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangen een insecten hotel en vogelhuisjes.

Vindt u het leuk om bij deze inspirerende locatie een creatieve workshop speksteen of boetseren met Plusklei te doen, meld je dan aan voor een van de workshops met open inschrijving of plan een eigen datum in voor een groepsworkshop (min. 4 pers.) bijv. voor een reünie, uitje of feestje. Voor uw bedrijf of organisatie, als familie feestje, vriendinnenfeestje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, feest van personeelsvereniging, verjaardagscadeau, jubileumgeschenk, teambuildingsactiviteit, vriendinnenuitje, familieuitje, afdelingsuitje, bedrijfsevenement, jubileum, cadeau, vrijgezellenfeestje. De workshops zijn voor beginners en gevorderden, geen ervaring is geen bezwaar. Er wordt gewerkt met professioneel gereedschap. Een cadeaubon bestellen kan ook.
Data en nog veel meer informatie staan op www.barbsgallery.com.

Foto's

Zittende kat

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie in het kort

Soorten kunst

Beelden
Interieur
Keramiek
Portretten
Ruimtelijk werk

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Geologie van beeldhouwstenen

Steen is miljoenen jaren geleden ontstaan, in een heel langzaam proces, door druk van de aarde, druk van beneden af of van bovenaf en is te onderscheiden in drie hoofdgroepen van soorten steen. Stollingsgesteenten Deze...

tuin bloemen, planten, diertjes

Insect-, vlinder- en vogel vriendelijke tuin. De tuin is voortdurend aan verandering onderhevig. Sommige planten blijken het onverwachts goed te doen en andere leggen voortijdig het loodje. Het is steeds...

Onze locatie

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie


Fluitersweg 34 7345 BK Wenum Wiesel
0615211212 Klik om te bellen