sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Anthonie van Dijcklaan 20
    2251 XP Voorschoten
  • 0683165857
  • Website

Gallery Sorelle Sciarone

Galerie Sorelle Sciarone - online schilderij kopen

Galerie Sorelle Sciarone is een online kunstgalerie die schilderijen verkopen van toonaangevende kunstenaars uit de buurt van Voorschoten, Den Haag en Delft. Wij hebben ongeveer 60 schilderijden te koop van zes kunstenaars op iedere gegeven moment. Dat wil zeggen dat wij een heel sectieve hoeveelheid kunst heeft van uitzonderlijke kwaliteit. Je kan bij Galerie Sorelle Sciarone terecht om vooral kleurvolle hedendaagse schilderijen te kopen. 

Wij hebben een strenge selectie proces, en zorg dat er een combinatie van landschap schilderijen zijn, abstracte schilderijen, architectuur schiderijen. Als je graag werk aan de muur wil van uitstekende hedendaagse Nederlandse schilders voor een betaalbare prijs ben je goed terecht bij ons.

Voor uitstekende kwalitatieve werk aan de muur uit eigen Nederlandse bodem kan je bij ons terecht om online een schilderij te kopen. Voor een schilderij met olieverf hebben wij de werken van Marko Klomp en Denise van der Burgh. Marko schilderd poetische schilderijen met zachte randen met een lieflijke zachte effect in grote maten. Denise schilderd heldere hyper realistische olieverf schilderijen met een verhaal waar je weg in kunnen dromen. 

Voor landschap schilderijen kan je ook in de werken van Marko bekijken. Voor Acrielschilderijen met landschap, is de abstract schilderijen van Gemma Jonker een vrolijke toevoging tot iedere ruimte. 

Voor abstracte schilderijen is de werk van Monique Leliefeld ontzettend krachtig. Els Kampert maakt schilderijen die gegoten is, dat wil zeggen "poured" is ook fantastische abstracte werken. 


Foto's van Gallery Sorelle SciaroneGallery Sorelle Sciarone in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Nee

Kunstuitleen:

Nee

Soorten kunst

  • Bedrijfskunst
  • Interieur
  • Landschappen
  • Schilderijen