sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Holsberg 81A
    6129 KM Urmond
  • 06-57395724

Galerie JoLi

Galerie JoLi is een van de grootste kunstpodia in Limburg. We tonen hedendaagse kunst op een prachtige locatie in Berg aan de Maas, Urmond. Per jaar zijn er 5-6 exposities met gerenommeerde en talentvolle kunstenaars. De ontvangst is hartelijk en vriendelijk, of u nu komt kijken of kopen, we geven iedereen de nodige aandacht. U kunt zelf rustig rondkijken of wij vertellen u iets over de kunst en de kunstenaars. Wij ontvangen ook groepen, daarbij kan ook een lezing worden gegeven over de lopende expositie en werken uit de voorraad. Kijk op de website van Galerie JoLi voor meer informatie. Tijdens exposities zijn we open op donderdag, vrijdag en zondag van 13-18 uur. Hartelijk welkom!

De zomerexpositie 2020 van Galerie JoLi loopt tot en met zondag 13 september 2020.

Een prachtige expositie met werk van 7 vrouwelijke kunstenaars, aangevuld met topstukken uit de collectie van Galerie JoLi. In één van de grootste galerieën van Limburg is een afgewogen overzicht van het werk van deze gerenommeerde kunstenaars te zien.

Er wordt kunst getoond van kunstenaars die in de tweede helft van 2020 zullen exposeren in de galerie. U krijgt dus al een mooie preview van wat komen gaat. Het zijn allen vrouwelijke kunstenaars; Simone Albers, Lisette Schumacher, Annemarie Slobbe, Ien Lucas, Linda Arts, Lizan Freijsen en Sabine Lintzen. Zie de foto's voor een paar voorbeelden van de prachtige kunst die deze kunstenaars maken.

De expositie wordt in een ander deel van de galerie aangevuld met kunstwerken van onder anderen Toon Teeken, Reinoud van Vught, Theo Kuijpers en Siemen Dijkstra.

U bent gewoon zoals altijd van harte welkom op donderdag, vrijdag en zondag van 13 tot 18 uur of op afspraak.

In de Tuinkamer zijn onder anderen prachtige bronzen beelden te zien van Marti de Greef.

Van harte welkom!


Foto's van Galerie JoLiGalerie JoLi in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Nee

Kunstuitleen:

Nee

Soorten kunst

  • Beelden
  • Glaswerk
  • Grafiek
  • Keramiek
  • Ruimtelijk werk
  • Schilderijen