sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bredestraat 4
    6211 HC Maastricht
  • 043-3255486
  • Website

Rob van Rijn Kunsthandel Galerie


De naam Rob van Rijn Kunsthandel Galerie geeft al aan dat de firma uit twee delen bestaat: kunsthandel en galerie. De kunsthandel heeft een collectie schilder- en beeldhouwkunst uit de twintigste eeuw, met speciale aandacht voor de klassiek-modernen. Ook belangrijke Limburgse kunstenaars uit de periode 1900-1970 zijn in de collectie vertegenwoordigd. Twee maal per jaar, in de lente en herfst, worden de nieuwe aanwinsten tijdens een feestelijke expositie tentoongesteld en te koop aangeboden. U kunt de huidige collectie bekijken onder 'Kunsthandel' op het menuscherm.

De galerie organiseert tentoonstellingen van gevestigde of veelbelovende hedendaagse kunstenaars. Manon Berns maakt vanaf 2018 een aantal tentoonstellingen per jaar en onderhoudt de contacten met de kunstenaars. Van de 'vaste' schilders en beeldhouwers is permanent werk in stock. U kunt deze bekijken onder 'Galerie' op het menuscherm.

Rob van Rijn Kunsthandel Galerie verzorgt tevens restauraties en taxaties van schilderijen.Rob van Rijn Kunsthandel Galerie in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Nee

Kunstuitleen:

Nee

Soorten kunst

  • Beelden
  • Schilderijen