sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oude Kijk in 't Jatstr 36
    9712 EK Groningen
  • 0505890207

Lichtzone Fotogalerie

Openingstijden: woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Stichting Fotogalerie Lichtzone is sinds 1998 een onafhankelijke, laagdrempelige galerie in het centrum van Groningen en wordt ondersteund door 12 noordelijke fotografen, die aangesloten zijn bij de stichting:
Herbert van Hoogdalem, Jaap de Jonge, Harry Kamps, Jan Kruize, Rein Paalman, Sonja de Ridder, Jeroen Schipper, Klaas van Slooten, Eddy Smid, Henny B. Stern, Aeilko Timersma, Marion Verwey.

Exposities wisselen maandelijks en tonen fotowerk in alle technieken en stijlen. De opening van een nieuwe expositie is steeds op de eerste zondag van de maand om 15.00 uur.

Bent u fotograaf en wilt u een keer exposeren?
De galerieruimte is per maand te huur voor fotografen die hun werk aan een breder publiek willen laten zien. Lichtzone werkt met een doordachte uitrol van exposities met zorg voor publicatie, korting op printkosten en een persoonlijke begeleider vanuit de galerie.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan Kruize, via info@lichtzone.nl.

Verkoop
Fotogalerie Lichtzone laat niet alleen bijzonder fotowerk zien, maar verkoopt ook foto’s. Loop even binnen tijdens de openingsuren en informeer naar de mogelijkheden.Lichtzone Fotogalerie in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Nee

Kunstuitleen:

Nee

Soorten kunst

  • Fotografie