Classic Art Gallery


Lamsoor 2c 9738 AL Groningen
0653357637 Klik om te bellen

Over Classic Art Gallery

Classic Art Gallery is uw specialist in mooie en unieke objecten, die men wellicht niet persé nodig heeft, maar die het leven zoveel interessanter maken. Onze kunst galerie is in Groningen gevestigd. Onze bijzondere verkoopcollectie omvat:   

Schilderijen

De kunstcollectie bevat een ruime selectie schilderijen van uiteenlopende kunstenaars en kunststromingen. Van hedendaagse schilders, zoals Co Cordel en Hans Parlevliet tot romantische kunst van de Haagse School. Tevens hebben wij werken van schilders, die tot de Groninger kunstkring De Ploeg behoorden. Zo hebben wij tevens meerder, zeer mooie schilderijen van E.B. von Dülmen Krumpelmann en zelfs van zijn zoon, Erasmus Herman von Dülmen en van zijn nicht, Margarete van Dulmen. Er gaat niets boven Groningen en dit geldt tevens voor deze kunstgalerie in Groningen. 

Bang & Olufsen vintage

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in vintage B&O audioapparatuur. Inmiddels hebben wij één van de omvangrijkste verzamelingen van Nederland - bestaande uit vintage Bang & Olufsen apparatuur uit de jaren '60 tot aan de eerste CD spelers van de jaren '80. Bij ons kunt u terecht voor platenspelers, versterkers, maar ook complete sets. Onze collectie omvat zelfs een aantal, zeer zeldzame originele audiomeubels van Bang & Olufsen.

Classic Art Gallery in het kort

Soorten kunst

Beeldend, audio
Interieur
Landschappen
Portretten
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Classic Art Gallery


Lamsoor 2c 9738 AL Groningen
0653357637 Klik om te bellen