Decovista


Marketing 20D 6921 RE Duiven
0316-249759 Klik om te bellen

Over Decovista

Onze collecties zijn samengesteld uit een aanbod van kleine producenten, leveranciers en kunstenaars. en bevatten kunstzinnige, niet alledaagse interieurdecoraties, waaronder Toms Drags kleinmeubelen en beelden, wandsculpturen, glaskunst en andere aparte objecten. De galerie toont een vrolijke, kleurrijke verzameling. 

DecoVista is van start gegaan in 2009 en wordt gerund door een klein, maar enthousiast team dat kennis van zaken heeft en die het woord service hoog in het vaandel heeft staan. Gasten worden na het maken van een bezoekafspraak persoonljk verwelkomd en kunnen ruim de tijd nemen alles te bekijken, uiteraard geheel vrijblijvend. De inwendige mens wordt daarbij niet vergeten. Als een object bevalt dan kan het eventueel direct worden aangeschaft en meegenomen. Het is ook mogelijk om het vervoer door ons te laten regelen. 

Een belangrijk onderdeel vormen de indrukwekkende, handgemaakte wandsculpturen die velen tot de verbeelding zullen spreken. Ze zijn handgemaakt uit  metalen die verschillende bewerkingen hebben ondergaan, zoals borstelen, branden, verhitten, snijbrander etc.. De objecten zijn gesigneerd en worden geleverd met een certificaat. Voor elke interieurstijl is er wel een geschikt ontwerp te vinden. Met de juiste belichting zul je je woonkamer, slaapkamer of kantoor opnieuw tot leven brengen.

DecoVista heeft naast de galerie ook een online-winkel waar 24/7 bestellingen kunnen worden opgegeven. Voor vragen kun je ons per e-mail bereiken, maar ook de telefoon is dagelijks bemand of bevrouwd. 

De galerie is niet continue bemand/bevrouwd. Heb je interesse in een bezoek dan is kort van te voren afspreken geen probleem. Een uurtje is doorgaans voldoende. We zorgen dan ervoor dat er iemand aanwezig is om je binnen te laten. Dit kan op alle dagen van week, inclusief de beide weekenddagen en op feestdagen.  Eventuele beperkingen (bij vakanties, of bij beursbezoek) worden aangegeven op de website www.decovista.nl, onder "Galerie en Afhalen", dat helemaal onderaan de pagina te vinden is.

Graag tot ziens!

Foto's

Versailles spiegel

Decovista in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Design
Glaswerk
Interieur
Metalen wanddecoratie

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Decovista


Marketing 20D 6921 RE Duiven
0316-249759 Klik om te bellen