Galerie ArtBoutique


Hogeweg 55 2201 AN Noordwijk
06 21524057 Klik om te bellen

Over Galerie ArtBoutique

Wat is ArtBoutique?

ArtBoutique is een galerie, welke is gespecialiseerd in realistische schilderkunst. Onze galerie ligt aan de rand van het mooie landgoed Offem. Wij hebben jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers op onze website. Bij ons staat kwaliteit op nummer één. Wij kiezen voor een beperkt aantal kunstschilders waar wij intensief mee samenwerken. Met grote regelmaat moeten wij kunstschilders teleurstellen als zij vragen om bij ons te exposeren.

Waarvoor kunt u bij ArtBoutique terecht?

Bij ArtBoutique kunt u het werk van een geselecteerd aantal kunstschilders bewonderen. Hierdoor ontstaan er hechte en speciale banden met onze kunstschilders. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties met onze kunstschilders.

Het aanbod is divers, denk daarbij aan zomer- en winterlandschappen, stillevens, stads- en dorpsgezichten, portretschilderijen en bijvoorbeeld kleurrijke bloembollenlandschappen.

Er worden in onze galerie schilderijen tentoongesteld van de volgende zeer getalenteerde kunstschilders:

  • Rob van Assen
  • Leo van den Ende
  • John Wassenaar
  • Jan Nederlof
  • Paul Vereecke
  • Marc Lamers
  • Jan van den Brink
  • Valéry Vecu Quitard
  • John Haanstra

Onze kunstschilders schilderen in verschillende stijlen. Deze werken kunnen heel realistisch zijn, maar soms is er een uitstapje naar surrealistisch werk, bijvoorbeeld door Jan van den Brink. In elk schilderij wordt heel veel tijd en moeite gestoken. Wij stellen slechts echt vakmanschap tentoon. De schilderijen zijn van hoge kwaliteit en soms bijna niet te onderscheiden van de realiteit.

Kunstreproducties

Op veler verzoek is het mogelijk om een kunstreproductie te kopen. Dat zijn ArtPrints van een geselecteerd aantal topschilderijen. De kunstreproducties zijn van hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in een gelimiteerde oplage.

Er is keuze voor sfeervolle schilderijen van Leo van den Ende, Rob van Assen en John Wassenaar. Met deze uitbreiding bieden wij Kunst Voor Elk Budget.

Waarom kiezen voor ArtBoutique?

U kiest voor ArtBoutique, omdat wij een gevarieerd aanbod aan schilderwerken tentoonstellen. Er zijn schilderijen te koop in verschillende prijsklassen. Op onze website is daar heel eenvoudig naar te zoeken.

Met grote regelmaat bemiddelen wij bij het laten maken van een schilderij in opdracht door enkele van onze kunstschilders.

We zijn erg trots dat wij exclusief vertegenwoordigers zijn van Rob van Assen, Leo van den Ende en Paul Vereecke. Een aantal musea heeft schilderijen van onze kunstschilders aangekocht en daar zijn wij uiteraard ook erg trots op. Heeft u interesse? Neem dan een kijkje op onze website of kom langs in ons galerie. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Specialisten in hedendaags realistische schilderkunst

Foto's

Galerie ArtBoutique in het kort

Soorten kunst

Landschappen
Portretten
Schilderijen
Stillevens

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Team

Onze locatie

Logo Galerie ArtBoutique

Galerie ArtBoutique

Galerie ArtBoutique


Hogeweg 55 2201 AN Noordwijk
06 21524057 Klik om te bellen