Galerie BuB-Art


Sint Domusstraat 58 4301 CR Zierikzee
0111402193 Klik om te bellen

Unieke kunstcadeaus voor elke gelegenheid
Kunst voor ieder budget
Diverse kunstenaars onder één dak

Over Galerie BuB-Art

Galerie BuB-Art is een unieke kunstbestemming gelegen in het historische Havenkwartier van Zierikzee. Wat ooit een winkelpand uit 1955 was, is nu een sfeervol woonhuis en galerie waar kunstliefhebbers samenkomen om te genieten van inspirerende exposities en prachtige kunstwerken. Wat Galerie BuB-Art echt bijzonder maakt, is de combinatie van schilderkunst, fotografie en kunstobjecten van verschillende disciplines onder één dak. Hierdoor ontstaat een dynamische en veelzijdige artistieke ervaring voor bezoekers.

Galerie BuB-Art heeft als missie om kunst voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht het budget. Daarom bieden we een gevarieerde collectie betaalbare kunstwerken aan. Door kunstwerken aan te bieden in diverse prijsklassen, wordt de drempel om kunst te kopen verlaagd. Galerie BuB-Art gelooft dat iedereen het plezier en de inspiratie van kunst zou moeten kunnen ervaren.

Galerie BuB-Art nodigt kunstliefhebbers en bezoekers van harte uit om de galerie te komen ontdekken. Geniet van de wisselende exposities die een blik werpen op de wereld van schilderkunst, fotografie en andere kunstobjecten. Laat je verrassen door de diversiteit en creativiteit die de galerie te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk voor jezelf, een cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt rondkijken en inspiratie opdoen, Galerie BuB-Art is daar de plek voor.

Foto's

Soorten kunst

Beelden
Fotografie
Glaswerk
Keramiek
Landschappen
Schilderijen

Team

Onze locatie

Galerie BuB-Art


Sint Domusstraat 58 4301 CR Zierikzee
0111402193 Klik om te bellen