Galerie Cultural Speech


Postjesweg 6-8 1057 EA Amsterdam
020 412 1741 Klik om te bellen

Over Galerie Cultural Speech

Galerie Cultural Speech bestaat sinds 2011 en zet al jaren de belevenis voorop. De galerie is ingericht rondom het thema identiteit. Dit uit zich zowel in de selectie van kunst, maar ook in het aanbod van workshops. De galerie is ingericht als een Art is Therapy praktijk. Naast de vaste tentoonstelling heeft de galerie een kunstruimte die gelegen is in het souterrain, genaamd THE BASEMENT. In the Basement komen kunstvormen samen tot een unieke belevenis. 


De setting van the Basement brengt iets teweeg, zoals een souterrain van oorsprong doet. Het is klein, intiem, ongemakkelijk en benauwd. Maar het is ook een plek van curiositeiten, het gevoel van een echte schatkamer. The Basement brengt een uitgelezen dynamiek voort voor een belevenis, voor de ervaring van kunst en voor het exploreren van identiteit. Is de beperking van het souterrain egostrelend of juist niet? Op dat vlak bewegen wij ons met the Basement. 


The Basement is beschikbaar voor verhuur. Wij benaderen de exposities thematisch en laten ons inspireren door het leven en het einde voor diverse kunstshows. Kunstenaars die exposeren in the Basement kunnen schilders, fotografen of beeldhouwers zijn, maar ook performers, dichters of bedreven redetwisters. Wij staan ervoor kunstvormen samen te laten komen om iets unieks uit te lokken. 


The Basement is iedere vrijdag geopend van 16:00 uur tot 20:00 uur en is er volledig op ingesteld de bezoeker te vermaken. De kunstenaar vertelt over zijn kunst in de vorm van een lezing. Ook Peggy vertelt graag een gelaagd en inspirerend verhaal over haar interpretatie van de kunst in relatie tot de maatschappij. Bezoekers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die wordt gedeeld met de kunstenaar en de galerie. 


Bent u nieuwsgierig naar onze Basement? Wij nodigen u graag uit voor dit experiment.  


Postjesweg 8, 1057 EA Amsterdam | www.galerieculturalspeech.nl | 020 412 1741 | info@galerieculturalspeech.nl 
 

Foto's

Galerie Cultural Speech in het kort

Soorten kunst

Beelden
Beeldend, audio
Design
Fotografie
Glaswerk
Keramiek
Landschappen
Metalen wanddecoratie
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen
Theater, muziek, dans

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Galerie Cultural Speech


Postjesweg 6-8 1057 EA Amsterdam
020 412 1741 Klik om te bellen