Galerie de Paardenstal art & garden


Noordermiddenweg 2-1 8311 RA Espel
0527 612654 Klik om te bellen

Over Galerie de Paardenstal art & garden

GALERIE DE PAARDENSTAL ART & GARDEN
Galerie de Paardenstal is een kunstgalerie en beeldentuin, die gevestigd zijn in- en rondom een woonboerderij in het wijds landschap van de Noordoostpolder. De galerie voert wisselende exposities van hedendaagse kunst. Galerie en beeldentuin samen zijn bijzonder geschikt om kunst en gezelligheid te combineren. Galerie de Paardenstal is een beleving.
BEELDENTUIN
In de ondertitel van Galerie de Paardenstal staat niet voor niets Art & Garden want naast de liefde voor de kunst staat bij de galeriehouders Bob en Ada Brug de passie voor tuinieren centraal.
Rondom de woonboerderij ligt een grote tuin die is ingedeeld in tuinkamers. Aan de voor- en zijkant van de boerderij ligt een grote parkachtige tuin met leilindes en een groot gazon met daarin borders op kleur en oude bomen.
De tuin is omzoomd door hagen. Achter de boerderij ligt een tuin met een verhoogde vijver waarin de kunst weerspiegelt. De meeste kunstwerken staan opgesteld op oude meerpalen. De tuin is geheel ingericht als beeldentuin. Ieder seizoen toont de tuin haar schoonheid van dat moment. Achter de boerderij is een veranda gebouwd waar de bezoekers heerlijk rustig kunnen zitten en van de kunst in de beeldentuin kunnen genieten.
Galeriewinkel
In de galerie worden naast kunstwerken ook kunstgerelateerde artikelen verkocht, zoals tassen en sieraden in diverse stijlen en materialen van bekende ontwerpers. Zoals de sieraden van Step by Step, Clic en Anne-Marie Chagnon en de fair trade sieraden in keramiek van Kazuri en de tassen van by-lin en Maria la Verda. Ook zijn in de galerie de poëzieproducten van Plint, viltproducten en kunstboeken te koop.

Galerie de Paardenstal art & garden in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Landschappen
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Galerie de Paardenstal art & garden


Noordermiddenweg 2-1 8311 RA Espel
0527 612654 Klik om te bellen