Galerie de Tuinkamer


Wilsonstraat 61 2131 PM Hoofddorp
023-5623858 Klik om te bellen

4 exposities met telkens 3 andere kunstenaars
Maak kennis met de kunstenaars via korte filmpjes
Mooie ruimte om in alle rust van de kunst te genie

Over Galerie de Tuinkamer

Ontmoeten en ervaren bij Galerie de Tuinkamer

September 2016 is Galerie de Tuinkamer in Hoofddorp gestart. Mensen ontmoeten, kunstenaars een kans geven, bezig zijn, bijdragen aan een goed doel en zorgen voor blijvend woongenot. Om die redenen besloten Els en Piet Dees hun huis en tuin midden in een woonwijk te verbouwen tot een galerie annex beeldentuin. Daarmee hebben ze een unieke locatie voor kunstenaars gecreëerd om hun werk te exposeren.

Maar ook de aanpak is bijzonder. Els en Piet kiezen er namelijk voor in hun ogen getalenteerde kunstenaars persoonlijk te benaderen. Ze laten zich daarbij leiden door creativiteit en talent en - vooral - door de ontmoeting met de kunstenaar zelf. Want alleen als het ‘klikt’ volgt een uitnodiging om te exposeren.

Per jaar organiseert Galerie de Tuinkamer vier exposities met telkens een andere combinatie van kunstvormen, materialen en technieken zoals keramiek, brons, fijne schilderkunst, figuratief of abstract, computer-art, fotografie, beelden en sieraden.

Een kunstwerk kopen is maatwerk. Daarom krijgen bezoekers soms een kunstwerk een paar dagen mee om thuis te ervaren of het aan de verwachting voldoet. Extra argument om een kunstwerk aan te kopen is het feit dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.

Foto's

Piet en Els
de galerie
de beeldentuin

Galerie de Tuinkamer in het kort

Soorten kunst

Beelden
Fotografie
Grafiek
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Hee, daar kan ik wat mee

Werk in uitvoering “We zijn er trots op dat we dit najaar werk kunnen laten zien dat in binnen- en buitenland wordt gewaardeerd”, vertelt Piet Dees. “Nicole Cijs maakt abstracte...

Unieke combinatie van kunstexpositie en intieme toneelvoorstelling

Vanaf 22 maart is in Galerie de Tuinkamer in Hoofddorp de expositie Kunst ! te zien, met werk van Henk Winkelman (Beelden en Reliëfs), Hanneke Rijks (Kunst met hout), en Joke Janssen (beelden en fotografie)....

Onze locatie

Logo Galerie de Tuinkamer

Galerie de Tuinkamer

Galerie de Tuinkamer


Wilsonstraat 61 2131 PM Hoofddorp
023-5623858 Klik om te bellen