Galerie Goeie Genade


Rotterdamsekaai 1 4331 GM Middelburg
06 17307881 Klik om te bellen

Prachtige locatie en rijksmonument
Spannende en gedurfde combi's
Is ook het atelier van de mede-eigenaar, belevenis

Over Galerie Goeie Genade

"Galerie ‘Goeie Genade’ is gevestigd in een rijksmonument en bevindt zich op een zeer charmante locatie in het historisch centrum van Middelburg. Het fungeert niet alleen als kunstgalerie, maar ook als het atelier van Heleen Hobelman, waardoor uw bezoek een inspirerende, boeiende en verrassende ervaring wordt. De galerie biedt een podium aan hedendaags realisme, variërend van hyperrealisme en pop art tot impressionisme en abstract realisme.

Elke expositie wordt op unieke wijze vormgegeven. "Een expositie duurt 8 weken en begint met een feestelijke opening. We beperken bewust het aantal kunstenaars per expositie, zodat bezoekers een volledig en intiem beeld krijgen van het werk van elke kunstenaar."

Ons doel is om kwaliteitskunst te presenteren die zowel toegankelijk als uitdagend is voor het publiek.

Omdat de galerie niet werkt met een vaste stal, is ze aantrekkelijk voor gerenommeerde kunstenaars, die loyaal zijn aan hun vaste galerie, maar toch de vrijheid ervaren om 8 weken te exposeren bij Galerie Goeie Genade. Hierdoor kunnen we voortdurend unieke combinaties van topwerken creëren.

De naam van de galerie weerspiegelt precies wat Galerie ‘Goeie Genade’ bij haar bezoekers wil opwekken: het wow-effect bij het bewonderen van al het moois, zowel binnen als buiten de galerie.


Wij heten u van harte welkom."

Galerie 'Goeie Genade': waar kunst meer is dan decoratie en waar een galerie meer is dan een verzameling kunst

Foto's

Onze locatie

Logo Galerie Goeie Genade

Galerie Goeie Genade

Galerie Goeie Genade


Rotterdamsekaai 1 4331 GM Middelburg
06 17307881 Klik om te bellen