Galerie Stam


Parallelweg 7 1948 NK Beverwijk
0650975955 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in opdrachtschilderijen
Persoonlijk advies zonder verplichtingen
Hedendaags realisme

Over Galerie Stam

Galerie Atelier Stam presenteert hedendaagse realistische kunst in een zo breed mogelijk scala. Specialiteit is het maken van kunst in opdracht.

Initiatiefnemer van de galerie is kunstschilder Matthijs Stam. Hij zocht eind van de vorige eeuw een geschikte ruimte om te werken en te exposeren en vond deze plek in de hoofdstad. Van 1999 tot 2020 was Galerie Stam gevestigd aan de Prinsengracht te Amsterdam en al gauw een plaats waar door diverse kunstenaars werd gewerkt. Vaste krachten waren naast Matthijs de kunstschilders John Stikvoort en Ingwar Perton en keramisten Cecile Terborgh, Monica Sandell en Niqui Kommerkamp. Er werden jaarlijks diverse exposities georganiseerd van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Een creatieve hotspot op het randje van de Jordaan. Tijdens de eerste Corona lockdown werd er besloten verder te gaan op een andere locatie buiten Amsterdam en de nadruk te leggen op het ateliergedeelte.

Galerie Atelier Stam is tegenwoordig gevestigd in De Broedmachine, Parallelweg 7 te Beverwijk.

U kunt als vanouds bij ons terecht voor kunst in opdracht. Absolute meerwaarde is de persoonlijke benadering en gedegen advies. Na jaren van ervaring staan kustenaars Matthijs Stam en Ingwar Perton u met raad en daad bij om tot het perfecte kunstwerk te komen. In het atelier is bovendien veel vrij werk te bezichtigen dat kan dienen ter illustratie van de mogelijkheden.
Bezoek op afspraak, u bent van harte welkom!

meer info: www.matthijsstam.com / info@galeriestam.com

insta: Galerie Atelier Stam

Foto's

Soorten kunst

Beelden
Grafiek
Keramiek
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen

Onze locatie

Galerie Stam


Parallelweg 7 1948 NK Beverwijk
0650975955 Klik om te bellen