Galerie "Studio ImSpa"


Scheepmakerstraat 23 2984 BE Ridderkerk
06 53268995 Klik om te bellen

Over Galerie "Studio ImSpa"

Inmiddels een begrip in Ridderkerk: “Galerie Studio ImSpa”, welke met veel plezier wordt geleid door Wilma en Martin Impelmans.

Onze galerie bestaat sinds 21 november 2015.

Voor ons staat de presentatie en verkoop van kunst centraal en daarnaast, mede gevormd door de doelstellingen van de “Stichting Grenze(N)loze Kunst” (waarover later meer), het toegankelijk maken van moderne en hedendaagse kunst voor een breed publiek. Vanuit onze eigen interesse, presenteren wij kunst in haar diversiteit: schilderkunst, keramiek, grafiek en sculpturen.

Wij profileren ons d.mv. een aanbod van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Daarnaast houden wij van een persoonlijke benadering en een ongedwongen visite zonder dat de bezoeker denkt iets te moéten kopen. De Galerie heeft zijn doelstellingen afgestemd op die van “Stichting Grenze(N)loze Kunst. Bijvoorbeeld: Een laagdrempelige toegankelijkheid voor het bezoeken en bekijken van moderne kunst, het presenteren van een internationaal aanbod van kunstenaars en hun werk, het organiseren van internationale samenwerkingsverbanden en het organiseren van internationale manifestaties, bijvoorbeeld “Triangle of Life” april/mei 2018 in Nederland en 2019 in Italië.

Wij bieden onze deelnemende kunstenaars uit binnen- en buitenland de mogelijkheid om bij ons te exposeren en daarnaast bieden wij hen de mogelijkheid om hun werk in het buitenland te exposeren en deel te nemen aan internationale manifestaties. Dit is mede mogelijk door onze samenwerking met stichting “Aion Arte” in Italië.

In de galerie hebben we 4 a 5 exposities van inmiddels al meer bekende en nieuwe kunstenaars. De tijd tussen de exposities vullen we op met de zogenaamde "In Between" expositie, waarin vaak nieuwe kunstenaars, een aantal weken het podium krijgen om hun kunst te tonen.

Tijdens exposities zijn wij geopend van donderdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00 uur.            Overige perioden op afspraak.

Wilma en Martin Impelmans verwelkomen u graag bij “Galerie Studio ImSpa!                                 Scheepmakerstraat 23 (pand de Kreek Transport)                                                                                         2984 BE Ridderkerk                                                                                                                                      Telefoon 0180 415969 / 0653 268995                                                                                                      Website: www.imspa.com                                                                                                                               e-Mail imspa@imspa.com

Volg ons ook facebook                                                                                                                                    Imspa productions

Foto's

Werk van Fabian Schlosser tijdens de nieuwe In Between
Schaakpad van Redmer Hoekstra, geëxposeerd in oktober 2019
Roberto Caradonna
Entree galerie met werk van Mark Isarin
Eyesfor you, Luigi Piccioni

Galerie "Studio ImSpa" in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Fotografie
Glaswerk
Grafiek
Landschappen
Poëzie
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Galerie "Studio ImSpa"

Galerie "Studio ImSpa"

Galerie "Studio ImSpa"


Scheepmakerstraat 23 2984 BE Ridderkerk
06 53268995 Klik om te bellen