Gallery Sorelle Sciarone


Anthonie van Dijcklaan 20 2251 XP Voorschoten
0683165857 Klik om te bellen

Over Gallery Sorelle Sciarone

Galerie Sorelle Sciarone - online schilderij kopen

Galerie Sorelle Sciarone is een online kunstgalerie die schilderijen verkopen van toonaangevende kunstenaars uit de buurt van Voorschoten, Den Haag en Delft. Wij hebben ongeveer 60 schilderijden te koop van zes kunstenaars op iedere gegeven moment. Dat wil zeggen dat wij een heel sectieve hoeveelheid kunst heeft van uitzonderlijke kwaliteit. Je kan bij Galerie Sorelle Sciarone terecht om vooral kleurvolle hedendaagse schilderijen te kopen. 

Wij hebben een strenge selectie proces, en zorg dat er een combinatie van landschap schilderijen zijn, abstracte schilderijen, architectuur schiderijen. Als je graag werk aan de muur wil van uitstekende hedendaagse Nederlandse schilders voor een betaalbare prijs ben je goed terecht bij ons.

Voor uitstekende kwalitatieve werk aan de muur uit eigen Nederlandse bodem kan je bij ons terecht om online een schilderij te kopen. Voor een schilderij met olieverf hebben wij de werken van Marko Klomp en Denise van der Burgh. Marko schilderd poetische schilderijen met zachte randen met een lieflijke zachte effect in grote maten. Denise schilderd heldere hyper realistische olieverf schilderijen met een verhaal waar je weg in kunnen dromen. 

Voor landschap schilderijen kan je ook in de werken van Marko bekijken. Voor Acrielschilderijen met landschap, is de abstract schilderijen van Gemma Jonker een vrolijke toevoging tot iedere ruimte. 

Voor abstracte schilderijen is de werk van Monique Leliefeld ontzettend krachtig. Els Kampert maakt schilderijen die gegoten is, dat wil zeggen "poured" is ook fantastische abstracte werken. 

Foto's

Gallery Sorelle Sciarone Logo

Gallery Sorelle Sciarone in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Interieur
Landschappen
Schilderijen

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Kunst in de digitale periode

Kunst, corona en quarantaine in een digitale wereld Ik zit thuis en blader wat door boeken over kunst. Tegenwoordig is de kwaliteit van deze foto’s hoog, en zijn er veel details te zien. Het verzacht...

Onze locatie

Gallery Sorelle Sciarone


Anthonie van Dijcklaan 20 2251 XP Voorschoten
0683165857 Klik om te bellen