Honingen Galerie


Lange Tiendeweg 40 2801 KJ Gouda
06 - 14 48 62 74 Klik om te bellen

Over Honingen Galerie

Sinds de start in 1997 is Honingen uitgegroeid tot een toonaangevende galerie in Nederland. De galerie is gespecialiseerd in hedendaags realisme en vertegenwoordigt exclusief een select aantal gerenommeerde kunstenaars. Veel van hen zijn al vanaf de oprichting aan de galerie verbonden: illustratief voor het vertrouwen en enthousiasme waarmee galeriehouders John Stel en Karen Boekholt in 1997 zijn begonnen. 

Vanaf het begin presenteert Galerie Honingen de kunstcollectie ook buiten de galerie zo’n 4 à 5 keer per jaar op diverse kunstbeurzen. “Op een beurs kom je rechtstreeks in contact met een grote groep liefhebbers, je ontmoet klanten en je proeft de markt.” Beurzen zijn zeer belangrijk voor de directe verkoop en het op- en uitbouwen van een gerenommeerde naam. Galerie Honingen deed/doet mee aan o.a. Art Breda, Art Fair Den Bosch, Affordable Art Fair, Miljonair Fair, Cannes International Art Fair en Kunst en Antiek Weekend Naarden.

“Een mooi kunstwerk verrijkt je leven, is tastbaar, is waardevol, en betekent tijdloos genieten.” Wat specifiek als voordeel wordt gezien, is dat kunstkopers steeds kritischer geworden zijn. De kwaliteit moet perfect zijn tegen een acceptabele prijs. Welnu, qua vakmanschap hebben onze kunstenaars hun sporen reeds lang verdiend. en de galeriehouders streven ernaar de collectie immer gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd te houden. 

Foto's

Galerie Honingen

Honingen Galerie in het kort

Soorten kunst

Beelden
Interieur
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Honingen Galerie


Lange Tiendeweg 40 2801 KJ Gouda
06 - 14 48 62 74 Klik om te bellen