Kunstatelier van Dam


Ondernemingsweg 3 2404 HM Alphen aan den Rijn
06 53815343 Klik om te bellen

Over Kunstatelier van Dam

Ik ben een kunstschilder die het schilderen zich eigen heeft gemaakt "autodidact", zoals je aan mijn portfolio ziet ben ik nog zoekende naar een lijn in mijn werk. Maar dat zal snel komen, vooral de frisse kleuren trekken mij aan. Ik woon in Alphen aan den Rijn, en werk met acryl verf en gebruik diversen technieken. Welke techniek ik tot mijn eigen maak zal de tijd uitmaken. Nu vind ik alles nog zeer spannend en is steeds een ontdekking hoe het zich allemaal ontwikkelt.


Nu werk ik ook met glas en smelt het om naar een prachtig object "glasfusing", en nu ook weer frisse kleuren. Het is altijd een verrassing hoe het zich in de oven heeft gedragen en wat het eind resultaat is altijd een verrassing. De schilderijen en glasobjecten kunt u komen zijn in mijn galerie.

Bent u bekend met glasfusing, maakt u zelf objecten van glas met de fusingtechniek, maar ontbreekt het u aan een oven? U kunt mijn glasoven ‘huren’. 

Op locatie in Alphen aan den Rijn
Als u mijn oven wilt huren, betekent dit dat u op afspraak in mijn atelier in Alphen aan den Rijn de oven vol mag leggen met uw werk (ovenplaat 40 x 50 cm.). Zorg dat u wel glas gebruikt met dezelfde COE  (uitzettingscoëfficiënt van het glas) en wat de bijbehorende stookcurve is. Weet u de curve niet? Dan berekenen we die samen. Het risico voor het (mis) lukken van de stook is voor uw rekening. Ik garandeer u alleen een top oven, computer gestuurd (Bentrop TC405/30) en Bullseye thinfire shelf paper (papier zodat je kunstwerk niet aan de oven plaat blijft plakken). Helemaal garanderen dat het lukt kan ik niet, al is de kans wel zeer groot als je compatibel glas gebruikt en de juiste stookcurve voor programmeert dat het kunstwerk er mooi uit komt.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn kunstatelier & galerie.

Dirk Jan

Kunstatelier van Dam in het kort

Soorten kunst

Beelden
Design
Glaswerk
Interieur
Schilderijen

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Kunstatelier van Dam


Ondernemingsweg 3 2404 HM Alphen aan den Rijn
06 53815343 Klik om te bellen