Kunsthandel Biesta & Smink


Forellendaal 127 2553 JE Den Haag
06 55555304 Klik om te bellen

Over Kunsthandel Biesta & Smink

Sinds 2001 is Kunsthandel Biesta & Smink actief op gebied van het kopen, verkopen en bemiddelen in schilderijen, aquarellen en tekeningen. Ons team heeft de afgelopen decennia een uitgebreid en betrouwbaar netwerk opgebouwd, evenals veel ervaring opgedaan met diverse in- en verkoopkanalen. Kunsthandel Biesta & Smink is gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod van schilderijen, aquarellen en tekeningen uit de 18e t/m 21e eeuw.


De dienstverlening van Kunsthandel Biesta & Smink bestaat uit services voor zowel kopende als verkopende partijen. Voor verkopende klanten is het uitgangspunt om een zo’n goed mogelijke verkoopstrategie te bepalen/ uit te voeren om uiteindelijk de optimale verkoopprijs voor een kunstwerk te realiseren. Voor kopende klanten zorgt Kunsthandel Biesta & Smink voor een reële waardebepaling van kunstwerken en voert eventueel de onderhandelingen voor haar klanten uit met als doel de kunst tegen een zo goed mogelijke prijs te verkrijgen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat Kunsthandel Biesta & Smink als makelaar optreedt en kopers en verkopers met elkaar in contact brengt, waarbij vooraf afspraken worden vastgelegd om de transparantie en integriteit te waarborgen.

Dankzij jarenlange ervaring, toegang tot diverse (wereldwijde) kunstdatabases en een uitgebreid netwerk voegt Kunsthandel Biesta & Smink waarde toe aan het koop- of verkoopproces van uw kunstwerk(en). Van deeldiensten tot complete ontzorging.


Voor meer informatie over onze dienstverlening en/of schilderijen, aquarellen of tekeningen, waarin Kunsthandel Biesta & Smink bemiddelt, neemt u 7 dagen per week tussen 8.00u en 20.00u vrijblijvend contact met ons op via info@biesta-smink.nl of 06 55 555 304.

Foto's

Schilderij Kunsthandel en Galerie Biesta & Smink

Kunsthandel Biesta & Smink in het kort

Soorten kunst

Landschappen
Portretten
Schilderijen
Stillevens
Tekeningen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Kunsthandel Biesta & Smink


Forellendaal 127 2553 JE Den Haag
06 55555304 Klik om te bellen