Kunsthandel Het Witte Paard


Admiraliteitskade 16 a 3063 EC Rotterdam
0645 - 42 60 07 Klik om te bellen

Over Kunsthandel Het Witte Paard

Kunsthandel Het Witte Paard beschikt over een vaste collectie uit de jaren '80 en '90 van kunstenaars zoals o.a.: Flavio Piras, Simona Vergani, Hannes van Es, Espen Greger Hagen, Walter van Oel, Patty Harpenau en Jan Cremer. Deze collectie van wijlen kunstkenner Jan-Willem Tuytel werd jaren geleden in de kelder van een kasteel in Italië ontdekt en is destijds aangekocht. Kleurige, zeer grote doeken van 200 x 200 cm van de contrvoversiele kunstenaar Hannes van Es, maar ook vroege zeefdrukken uit de jaren '70 van Jan Cremer.

Vanaf 25 maart t/m 22 april is de foto expositie - De Magie van 't Circuit - van Bernard Kats nog te zien. Liefhebbers van de autosport wisten allang dat een racewagen kunst is. Fotograaf Bernard Kats overtuigt  in kunsthandel Het Witte Paard ook de kunstwereld. Zijn foto’s laten een kant van de sport zien die alleen een kunstenaar kan openbaren. Fragmenten van verwoeste Ferrari‘s, vliegende Bolides, Steve MC Queen in een donkere steeg…de uitgelichte aspecten van deze stoere mannen romantiek grijpen je vanaf de muur bij de keel.

Geen professionele kunstenaar en wel exposeren? Je verjaardag of een ander feest vieren in Kunsthandel Het Witte Paard? Dat kan, neem contact op en laat je informeren.

Foto's

BMW air at Goodwood 2016

Kunsthandel Het Witte Paard in het kort

Soorten kunst

Beelden
Fotografie
Schilderijen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Kunsthandel Het Witte Paard


Admiraliteitskade 16 a 3063 EC Rotterdam
0645 - 42 60 07 Klik om te bellen