lisastylesphotography


N.v.t N.v.t 1276 AJ Huizen
0640133534 Klik om te bellen

Over lisastylesphotography

Wie is het gezicht achter Lisastylesphotography?

Het gezicht achter Lisastylesphotography is Lisa. Mijn interesse in fotografie werd op mijn 13e gewekt. Ik begon toen met fotograferen via een telefoon of tablet. De foto`s bevatten toen met name sieraden en outfits. De kwaliteit van mijn werk was veel minder, aangezien ik nog geen goede professionele camera had. Hier kwam verandering in toen ik 17 jaar was. Ik kocht toen mijn eerste camera. Er ging vanaf dit moment een wereld voor mij open. In de afgelopen jaren heb ik ook een basiscursus fotografie gevolgd en ben ik momenteel bezig met het vervolg, basiscursus 2.

Waarvoor kunt u bij Lisastylesphotography terecht?

U kunt bij mij voor verschillende soorten fotoshoots terecht. Hieronder vindt u een overzicht van hetgeen waar u bij mij terecht kunt:

  • Portretten in kleur of zwart-wit.
  • Zelfportretten.
  • Fashionfotografie.
  • Allround fotografie.

Ik onderscheid mij van mijn concurrentie door mijn grote interesse in het vak en mijn kunstzinnigheid. Ik ben erg creatief en denk hierdoor graag out of the box. Hierdoor bent u verzekerd van een creatieve en interessante shoot.

In mijn foto's wil ik kracht, gevoel, diversiteit en uniekheid laten zien. Ik vind het belangrijk dat mijn foto’s een verhaal vertellen en dat het beeld uw aandacht trekt en voor langere tijd vasthoudt. Graag inspireer ik mensen met mijn fotografie. Iedereen is anders, laten we dat aan elkaar zien!

Waarom kiezen voor Lisastylesphotography?

Het is voor mij altijd de droom geweest om iets voor mijzelf te doen. Ik ben daarom erg gedreven en lever graag zo goed mogelijk werk op. Ik denk graag met de klant mee om samen een mooi eindresultaat te kunnen behalen. Op mijn social media kanalen post ik mijn werk ook geregeld. Dit vind ik een fijne en handige manier om mijn werk te kunnen tonen aan de wereld.

Heeft u interesse? Neem dan kijkje op mijn website of social media kanalen. Natuurlijk kunt u ook gelijk een afspraak maken. Neemt u hiervoor contact met mij op.

Foto's

Omringd in je eigen fantasie wereld.

lisastylesphotography in het kort

Soorten kunst

Fotografie
Mode en allround fotografie
Portretten

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

lisastylesphotography


N.v.t N.v.t 1276 AJ Huizen
0640133534 Klik om te bellen