Luna Art


Klaasstraat 39 5911 JN Venlo
06 18232016 Klik om te bellen

Zeer grote diversiteit betaalbare moderne kunst
Gratis proefplaatsing & ophang-service
Gratis transport tot 100 km, daarboven in overleg

Over Luna Art

In het centrum van Venlo, in de gezellige Klaasstraat vindt u Luna Art, een kunstgalerie in een uniek monumentaal pand uit de 15e eeuw waar ik bijzonder trots op ben.

Kunst en ondernemerschap hebben altijd mijn speciale interesse gehad. Zo'n 25 jaar woonde en werkte ik in verschillende delen van de wereld, o.a. in UK, China, Koeweit en Dubai. Na terugkeer in mijn geboorteplaats Venlo besloot ik deze interesse en de passie voor kunst verder te ontwikkelen en mijn eigen galerie te openen in 2018.

Luna Art biedt een zeer gevarieerde collectie moderne en betaalbare kunst van zowel internationale als Nederlandse kunstenaars. Op de website vindt u naast een overzicht van de diverse kunstenaars en alle beschikbare werken ook een mooie impressie van de hele collectie.

Hiermee wil ik graag alle kunstliefhebbers inspireren. Daarom nodig ik u uit voor  een vrijblijvend bezoek aan mijn sfeervolle galerie om de volledige collectie te bekijken. In het echt zijn de werken namelijk nog mooier dan op de foto's.

Tot slot verzoek ik u om naast de website ook onze social media-accounts in de gaten te houden om dat we regelmatig nieuwe kunstwerken ontvangen. 

Heel graag tot ziens bij Luna Art!

Birgitte Heijnen-Craghs

Foto's

Birgitte Heijnen

Luna Art in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Fotografie
Glaswerk
Keramiek
Landschappen
Metalen wanddecoratie
Portretten
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Luna Art

Luna Art

Luna Art


Klaasstraat 39 5911 JN Venlo
06 18232016 Klik om te bellen