Mevrouw Boon


Dorpsstraat 60 2841 BK Moordrecht
06 18200219 Klik om te bellen

Galerie bevindt zich in een rijksmonument
Jaarlijkse expositie van eigenzinnige kunstenaars
Speciale programmering in het ‘huiskamertheater’

Over Mevrouw Boon

Galerie Mevrouw Boon verzamelt werk van kunstenaars uit het hele land en brengt ze samen onder één dak. Klein maar fijn, want zo bescheiden als de ruimte met 15 m2 is, zo breed is de collectie: van schilderkunst, beeldhouwkunst en assemblages tot glaskunst, draagbare (textiel)kunst en street art. Iedereen is welkom om met het werk van de geëxposeerde kunstenaars kennis te maken. Wie weet vind jij er wel een uniek stuk voor in jouw interieur!

Naast beeldend kunstenaars wil Mevrouw Boon ook podiumkunstenaars dichtbij het publiek brengen. Héél dichtbij zelfs. Want tijdens de intieme voorstellingen voor maximaal 15 personen in het sfeervolle huiskamertheater zit je samen met andere liefhebbers van kunst en cultuur dicht op de huid van spraakmakende theatermakers, dansers en muzikanten. Bekijk het programma en bestel tickets voor deze bijzondere middagen en avonden die je niet mag missen!

Mevrouw Boon bevindt zich in de hal van het (rijks)monumentale Ambachtshuis uit 1796 in Moordrecht, een verborgen parel in het Groene Hart van Nederland. Elk jaar - van mei tot en met december - is de galerie een weekend per maand geopend. Gastheren en galeriehouders Ron en JP serveren je met alle liefde een kop koffie op hun mini-terras en zullen zorgen voor een onvergetelijke beleving!

Kijk op de website van Mevrouw Boon voor info, openingstijden & theatertickets.

Eigenzinnige mini-galerie & huiskamertheater in het Groene Hart van Nederland

Foto's

Mevrouw Boon in het kort

Soorten kunst

Beelden
Glaswerk
Keramiek
Schilderijen
Theater, muziek, dans

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Mevrouw Boon


Dorpsstraat 60 2841 BK Moordrecht
06 18200219 Klik om te bellen