Roxier Art Gallery


Beukelsdijk 102b 3022 DK Rotterdam
+31102109603 Klik om te bellen

Over Roxier Art Gallery

Roxier Art is de no-nonsense art gallery uit Rotterdam. We hebben ruime keuze in originele schilderijen, limited editions en fotografie, voor een scherpe prijs. Gemaakt in onze studio. Alle werken die je ziet worden in eigen beheer verkocht; we staan dus volledig achter onze producten.Bekijk de collectie online, of bezoek de galerie in Delfshaven (open op afspraak). We hebben ruime keuze in stijlen, die ook nog eens onderling te combineren zijn. Ieder schilderij kan op maat gemaakt worden. Bovendien denken we graag mee met jouw ideeën.

Over Roxier Art Gallery:

Wij zijn een no-nonsense art gallery – met andere woorden, we verkopen origineel werk voor een eerlijke prijs. Transparantie staat hierbij voorop: What you see is what you get. Een groot deel van onze collectie wordt in onze studio gemaakt, door kunstenaars zoals Ronald Hunter. Hij vindt namelijk dat kunst voor een groot publiek bereikbaar moet zijn. Waarom zouden alleen mensen met een diepe portemonnee van originele kunst mogen genieten?

We zijn hier om je te helpen het kunstwerk te vinden wat bij jou past. Ben je op zoek naar een kunstwerk dat naadloos aansluit op je interieurstijl, of een statement piece dat de show steelt? Laat je inspireren door onze grote collectie schilderijen, fotografie en mixed media. We kunnen de schilderijen in elke gewenste kleur en afmeting leveren.

Ook de fotografie wordt in onze studio in verschillende formaten en materialen voor jou gemaakt. We verkopen prachtig werk van een geselecteerde groep fotografen.

Neem gerust contact op voor advies of als je geïnteresseerd ben in een digitale schets (kosteloos en vrijblijvend).

Op de hoogte blijven van ons werk en projecten? Volg ons op Instagram.

Roxier Art Gallery in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Design
Interieur
Portretten
Schilderijen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Roxier Art Gallery


Beukelsdijk 102b 3022 DK Rotterdam
+31102109603 Klik om te bellen